Interieurstylist Den Bosch

Lokke Interieurstyling Den Bosch 2019 interieurstylist interieuradvies interieurontwerp binnenhuisarchitect interior design Den Bosch Heusden interieur stylist binnenhuis architect Den Bosch

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de website van Lokke Interieurstyling Den Bosch. De interieurstylist gespecialiseerd in interieurontwerp, interieuradvies, binnenhuisarchitectuur en interieurprojecten van A-Z.

Aan de hand van onze  3-D ontwerpen kunt u letterlijk een kijkje nemen in uw eigen vernieuwde interieur, zonder dat de fase van uitvoering van start is gegaan. U zult versteld staan van de echtheid van de foto’s, onze creativiteit en uw mogelijkheden. U kunt overgaan tot zelfrealisatie of de uitvoering van het gehele project aan ons team overlaten. 

 

Ruime ervaring in het stylen van huizen, bedrijfspanden en winkels

Lokke Interieurstyling Den Bosch is de interieurstylist in Den Bosch e.o. gespecialiseerd in interieurontwerp, 3-D ontwerp, interieuradvies, binnenhuisarchitectuur en uitvoering van interieurprojecten van A-Z. De toevoeging van onze 3-D ontwerpen met echte foto’s heeft daar een grote bijdrage aan geleverd. Hoe leuk is het om een kijkje te nemen in uw eigen volledig gerestylede woning, kamer, winkel of bedrijfspand? U zult verteld staan van de echtheid van de foto’s en de mogelijkheden!

Uw persoonlijke leefruimte

Uw huis is een plek van veiligheid, rust en comfort, een afbakening van uw domein en een afspiegeling van uw persoonlijkheid. Thuis is de plek waar wonen, ontspannen en genieten bij elkaar komen. Uw visitekaartje, uw eigen pronkstuk, waar u slechts een selecte groep mensen deelgenoot van wilt maken. Voor winkels en bedrijfspanden is dat eigenlijk niet anders.

Vrijblijvende intake op locatie

In de praktijk blijkt echter dat bovenstaande niet altijd zo eenvoudig te realiseren is. De juiste indeling, kleuren en materialen, een goed lichtplan. Hoe zorgt u ervoor dat alles bij elkaar een perfect geheel vormt? Die muur afbreken of toch kiezen voor een nieuwe bank, vloer of raambekleding? Laat ons u hierbij helpen. In een gratis en vrijblijvend intake-gesprek noteren wij al uw wensen, opmerkingen en twijfels. Vervolgens laten wij u verschillende opstellingen zien van meubels, interieuritems, kleuren, materialen en behangsoorten. Vervolgens kunt u zelf aan de slag met uw nieuwe interieur of de realisatie volledig aan ons team overlaten.

Lokke Interieurstyling Den Bosch komt daarom graag en vrijblijvend bij u langs! 

Ga naar de contactpagina of

Bel: 06 48 67 24 74 

Mail: info@lokke-interieurstyling.nl

 

Lokke Interieurstyling: de interieurstylist in Den Bosch e.o. gespecialiseerd in interieurontwerp, interieuradvies, binnenhuisarchitectuur, 3-D ontwerpen, interieurprojecten, interieur make-over, interieur realisatie, vt-wonen stijl, weer verliefd op je huis..

 

Een website van WebsiteNU – Lelystad

Scroll naar top