Mieke Timmermans

⭐⭐⭐⭐⭐

1 review

Ik kan je alleen maar melden, en dat is best bijzonder, dat ik heel tevreden ben met het nieuwe interieur.

Iedere morgen als ik opsta, geniet ik er weer van. Ik krijg ook van iedereen complimenten dat het er zo mooi uitziet.

In het gebouw (met zorg, waar ik woon) eet ik eenmaal in de 2 weken samen met het groepje waar mijn oudere zus (die hier al 4 jaar woont) iedere vrijdag samen mee eet.

Aan tafel daar zei een medebewoonster tegen mij dat ze had gehoord dat het bij mij heel mooi was.

Nou … dat zegt toch wel iets … niet?!

Alsnog bedank ik je voor je hulp en als je ooit wilt komen kijken, ben je van harte welkom!!

Liesbeth de Theije

⭐⭐⭐⭐⭐

1 review

2 days ago

Lokke heeft voor onze woning een ontwerp gemaakt voor de woonkamer met open keuken. Door goed te luisteren en door te vragen en het randje op te zoeken van onze smaken en wensen heeft ze een heel mooi en passend ontwerp gemaakt.

Door het ontwerp hebben we keuzes gemaakt die we anders zeker niet hadden gemaakt (een gedurfd behang, kleur en indeling van de keuken, grootte van maatwerkkasten in de woonkamer). En dat heeft geleid tot een prachtig resultaat en totaal andere beleving van onze woonkamer en keuken.

Lokke has made a design for the living room with open kitchen for our house. By listening carefully and asking questions and looking for the edge of our tastes and wishes, she has made a very beautiful and fitting design.

Due to the design, we have made choices that we certainly would not have made otherwise (a daring wallpaper, color and layout of the kitchen, size of custom cabinets in the living room). And that has led to a beautiful result and a completely different experience of our living room and kitchen.

 

Samantha Toeange

⭐⭐⭐⭐⭐

1 review

een maand geleden 

Als iemand je huis komt stijlen is het erg belangrijk dat je een klik hebt met die persoon en jouw begrijpt. Dit was meteen bij de eerste ontmoeting met Lokke. We woonden al 3 jaar in onze nieuwebouwwoning, maar voor ons gevoel mistte we warmte en sfeer in onze woning. Alles wilde we aanpakken van de woonkamer tot aan de zolder. Met de bestaande meubelen die we hadden, wist Lokke door het toepassen van de juiste kleuren/behang er 1 mooi geheel van te maken. En niet alleen met kleur, ook het verplaatsten en toevoegen van nieuwe meubelen gaf net dat beetje extra wat we zochten. Daarnaast werkt ze met een timmerman die alle kasten voor ons op maat heeft kunnen maken. Het is nog niet helemaal af, we hebben zelfs een lijst ontvangen met accessoires plus de linkjes waar we het kunnen bestellen. Hier gaan we de komende maanden nog mee aan de slag. Verder was niks te veel gevraagd, als er iets was wat we net iets anders zagen, paste Lokke het meteen aan. We zijn ontzettend blij dat we voor Lokke hebben gekozen, want zij heeft iets moois gecreëerd wat wij nooit zelf hadden kunnen verzinnen!

 

Hannelore Smolders

⭐⭐⭐⭐⭐

En dan is het moment daar dat je samen gaat wonen, allebei je vertrouwde huis gaat verlaten, samen een woning koopt en van 2 inrichtingen 1 wil gaan maken.
Hoe pak je dat aan?
Met Lokke natuurlijk, wie anders!
Wat een fantastisch mens én supervakvrouw.
Lokke luistert heel goed, kijkt wat er mee gaat, adviseert en zo zijn we tot een fantastisch resultaat gekomen.
Lokke heeft geweldige ideeën, die wij zelf nooit hadden kunnen bedenken, maar waar we superblij mee zijn.
Onze eigen spulletjes, aangevuld met nieuwe spullen.
Lokke heeft zulke verrassende inzichten, geweldig kleurgevoel, hele goede tips en kiest voor betaalbare oplossingen.
En ze neemt echt de tijd voor je.
We worden overladen met complimenten door een ieder die bij ons op bezoek komt, dus wij geven graag Lokke's naam door.
Onze woning, ons nieuwe thuis, waar we ons ook echt thuis voelen, het voelt zo fijn!
Wij gunnen iedereen Lokke :)

 

Johan Koopmans

⭐⭐⭐⭐⭐

Voor de inrichting van mijn slaap- en woonkamer heb ik gebruik gemaakt van de diensten van LIS. Middels het 3d-ontwerp een prima beeld gekregen van hoe mijn wensen er concreet uit komen te zien. Als bijzonder prettig ervaren dat ik ook gelijk aan de gang kon met het interieur middels de boodschappenlijst en LIS me ook in contact heeft kunnen brengen met vakkundige mensen voor op maat gemaakte interieurmeubels.

 

Mimie SAOU

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb Lokke benaderd voor het style van een appartement en ben zeeeeeeer tevreden. Wat is deze vrouw ongelooflijk goed. Eerlijk gezegd was ik van te voren best angstig over het eind resultaat. Het appartement was net opgeleverd en Lokke kwam persoonlijk langs om de wensen te bespreken. Lokke heeft een half woord nodig om tot iets schitterend te komen. Ik ben haar dan ook heel dankbaar voor het eind resultaat. Ik zou haar uit de grond van mijn hart iedereen aanraden. Je kunt doelgericht aan de slag met haar ontwerp, wat gewoon schitterend is. Ze werkt alles tot in de puntjes uit en is niet flauw als er aanpassingen moeten gebeuren. Haar prijs/kwaliteit verhouding is absoluut in balans. Je krijgt echt waar voor je geld.
Lokke bedankt voor je inzet en we zullen je in de toekomst zeker nog eens benaderen als het om inrichten/style gaat.

Miep

⭐⭐⭐⭐⭐

2 reviews

3 weken geleden

We hadden een basis idee voor de realisatie van onze delicatesse zaak 'Brocante Keuken' in Heusden, maar bij het realiseren van een project komt zoveel kijken dat ik de hulp van Lokke Interieurstyling inschakelde. We hadden al van haar projecten gehoord en die spraken ons erg aan. Ze is heel 'kort en krachtig' waar je even doorheen moet kijken. Haar hart en kennis zit echt in de details... Ze begreep meteen wat we wilden bereiken met ons winkel interieur en wat we voor ogen hadden. Door wat veranderingen in kleuren pakte ze meteen de koe bij de hoorns en gaf aan wat we anders konden doen en wat meer sprekender zou kunnen door kleur toe te voegen en materialen te veranderen. We hebben haar het vertrouwen gegeven en zie het resultaat!!!!!!! We zijn enorm trots op onze winkel en het mooiste compliment wat we steeds weer krijgen is 'Zijn jullie net geopend?... het voelt aan alsof jullie hier al jaren zitten, zo gezellig en warm....'

Willem Heijboer

⭐⭐⭐⭐⭐

2 reviews

3 maanden geleden

Lokke heeft via mij de woonkamers van twee woningen ontworpen; die van mijzelf en van mijn moeder. Beide keren heeft ze een heel mooi ontwerp getoond met goed advies over de kleuren en materialen. Ze inventariseert eerst de wensen en komt daarna terug met een ontwerp. Wij zijn hier erg over te spreken, je kan echt zien dat een professional hierover heeft nagedacht. Hierdoor worden ook keuzes gemaakt die je zelf niet snel zult doen, maar die toch heel mooi uitpakken, zoals een spannend behang. Ook fijn dat Lokke zelfs maanden na oplevering nog mee wil denken en tips geeft, bedankt daarvoor.

Rogier Berben

⭐⭐⭐⭐⭐

1 review

3 maanden geleden

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Lokke heeft interieur/styling advies gegeven voor onze benedenverdieping (inclusief geplande aanbouw).
Ze inventariseert de wensen en komt langs voor een kennismaking, haar ontwerpen waren "spot on" (inclusief suggesties waar meubels te kopen). De ontwerpen hebben we ook gebruikt voor de daadwerkelijke inrichting.
Toen er tijdens de verbouwing vragen waren over de kleurstellingen heeft ze snel antwoord gegeven op de vragen en het oorspronkelijke advies bijgewerkt.

SLOEP VAREN DEN BOSCH

⭐⭐⭐⭐⭐

Local Guide · 2 reviews · 119 foto's

4 maanden geleden

Positief: Professionaliteit

Lokke kijkt met een compleet andere bril naar je vertrouwde interieur waardoor ze de veranderingen ziet die net nodig zijn om van je huis je nieuwe gezellige warme thuis te maken. Ze tovert gedreven, binnen je budget, met warme kleuren, gedurfde materialen, meubels en verlichting zodat je eindresultaat een mooi en goed gecombineerd geheel wordt. Ook de 3D ontwerpen geven een super beeld zodat je weet hoe het er uiteindelijk allemaal uit komt te zien. Aanrader!

 

Wendy van Krimpen

⭐⭐⭐⭐⭐

2 reviews

4 maanden geleden

Positief: Professionaliteit

Advies van Lokke gehad voor de indeling van onze benedenverdieping (woonkamer/keuken/speelkamer). Lokke denkt erg goed met je mee. Lokke kwam eerst langs voor een vrijblijvende intake waarin ze polste wat beviel in ons huidige huis, wat niet, waarom we zaken anders wilden en welke stijl ons aansprak. Op basis daarvan ontwikkelde ze een moodboard en 3D-ontwerpen met verschillende opties voor bv. kleuren, behangen e.d. en een shopgidsje. Het zag er erg goed uit. Lokke kwam langs om haar voorstellen door te spreken en ook toe te lichten wat ze overwogen had en waarom ze tot deze keuze gekomen was. Ik had nog wel enkele vervolgvragen voor bv. behangkeuzes, keuze van tafel en stalen deuren. Lokke antwoordde telkens weer snel en kundig. Kortom, erg prettige interieurstyliste die ik iedereen aanraad.