Mimie SAOU

 

2 reviews

18 uur geleden

Ik heb Lokke benaderd voor het style van een appartement en ben zeeeeeeer tevreden. Wat is deze vrouw ongelooflijk goed. Eerlijk gezegd was ik van te voren best angstig over het eind resultaat. Het appartement was net opgeleverd en Lokke kwam persoonlijk langs om de wensen te bespreken. Lokke heeft een half woord nodig om tot iets schitterend te komen. Ik ben haar dan ook heel dankbaar voor het eind resultaat. Ik zou haar uit de grond van mijn hart iedereen aanraden. Je kunt doelgericht aan de slag met haar ontwerp, wat gewoon schitterend is. Ze werkt alles tot in de puntjes uit en is niet flauw als er aanpassingen moeten gebeuren. Haar prijs/kwaliteit verhouding is absoluut in balans. Je krijgt echt waar voor je geld.
Lokke bedankt voor je inzet en we zullen je in de toekomst zeker nog eens benaderen als het om inrichten/style gaat.

Miep

 

2 reviews

3 weken geleden

We hadden een basis idee voor de realisatie van onze delicatesse zaak 'Brocante Keuken' in Heusden, maar bij het realiseren van een project komt zoveel kijken dat ik de hulp van Lokke Interieurstyling inschakelde. We hadden al van haar projecten gehoord en die spraken ons erg aan. Ze is heel 'kort en krachtig' waar je even doorheen moet kijken. Haar hart en kennis zit echt in de details... Ze begreep meteen wat we wilden bereiken met ons winkel interieur en wat we voor ogen hadden. Door wat veranderingen in kleuren pakte ze meteen de koe bij de hoorns en gaf aan wat we anders konden doen en wat meer sprekender zou kunnen door kleur toe te voegen en materialen te veranderen. We hebben haar het vertrouwen gegeven en zie het resultaat!!!!!!! We zijn enorm trots op onze winkel en het mooiste compliment wat we steeds weer krijgen is 'Zijn jullie net geopend?... het voelt aan alsof jullie hier al jaren zitten, zo gezellig en warm....'

Willem Heijboer

 

2 reviews

3 maanden geleden

Lokke heeft via mij de woonkamers van twee woningen ontworpen; die van mijzelf en van mijn moeder. Beide keren heeft ze een heel mooi ontwerp getoond met goed advies over de kleuren en materialen. Ze inventariseert eerst de wensen en komt daarna terug met een ontwerp. Wij zijn hier erg over te spreken, je kan echt zien dat een professional hierover heeft nagedacht. Hierdoor worden ook keuzes gemaakt die je zelf niet snel zult doen, maar die toch heel mooi uitpakken, zoals een spannend behang. Ook fijn dat Lokke zelfs maanden na oplevering nog mee wil denken en tips geeft, bedankt daarvoor.

Rogier Berben

 

1 review

3 maanden geleden

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Lokke heeft interieur/styling advies gegeven voor onze benedenverdieping (inclusief geplande aanbouw).
Ze inventariseert de wensen en komt langs voor een kennismaking, haar ontwerpen waren "spot on" (inclusief suggesties waar meubels te kopen). De ontwerpen hebben we ook gebruikt voor de daadwerkelijke inrichting.
Toen er tijdens de verbouwing vragen waren over de kleurstellingen heeft ze snel antwoord gegeven op de vragen en het oorspronkelijke advies bijgewerkt.

SLOEP VAREN DEN BOSCH

 

Local Guide · 2 reviews · 119 foto's

4 maanden geleden

Positief: Professionaliteit

Lokke kijkt met een compleet andere bril naar je vertrouwde interieur waardoor ze de veranderingen ziet die net nodig zijn om van je huis je nieuwe gezellige warme thuis te maken. Ze tovert gedreven, binnen je budget, met warme kleuren, gedurfde materialen, meubels en verlichting zodat je eindresultaat een mooi en goed gecombineerd geheel wordt. Ook de 3D ontwerpen geven een super beeld zodat je weet hoe het er uiteindelijk allemaal uit komt te zien. Aanrader!

 

Wendy van Krimpen

 

2 reviews

4 maanden geleden

Positief: Professionaliteit

Advies van Lokke gehad voor de indeling van onze benedenverdieping (woonkamer/keuken/speelkamer). Lokke denkt erg goed met je mee. Lokke kwam eerst langs voor een vrijblijvende intake waarin ze polste wat beviel in ons huidige huis, wat niet, waarom we zaken anders wilden en welke stijl ons aansprak. Op basis daarvan ontwikkelde ze een moodboard en 3D-ontwerpen met verschillende opties voor bv. kleuren, behangen e.d. en een shopgidsje. Het zag er erg goed uit. Lokke kwam langs om haar voorstellen door te spreken en ook toe te lichten wat ze overwogen had en waarom ze tot deze keuze gekomen was. Ik had nog wel enkele vervolgvragen voor bv. behangkeuzes, keuze van tafel en stalen deuren. Lokke antwoordde telkens weer snel en kundig. Kortom, erg prettige interieurstyliste die ik iedereen aanraad.